Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) Müdürü Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Soner Demirtaş, TRT Trabzon Radyosu’nda yayınlanan “Köşe Bucak Karadeniz” programına canlı yayın konuğu oldular.

Özgül Kömürcü’nün sunduğu canlı yayın programına katılan Trabzon Üniversitesi SEM Müdürü Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Soner Demirtaş, “Ceza Muhakemesinde Uzlaştırmacı Eğitimi” ile ilgili önemli bilgiler aktardılar.