Adalet bakanlığının 5.000 uzlaştırmacı ihtiyacına yönelik olarak, “2021 Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı Sınavı” 09/05/2021 tarihinde yapılacaktır. Başvurular, elektronik ortamda, e-devlet şifresi, elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle UYAP Uzlaştırmacı Portal internet adresinden 08/02/2021 – 18/02/2021 (23.59’a kadar) tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru yapmadan önce başvuru kılavuzumuzu inceleyebilirsiniz. (Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız).

Adalet Bakanlığı tarafından yayınlanan ilan metnine ulaşmak için tıklayınız.

Trabzon Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince 2019 yılında düzenlenen “Ceza Muhakemesinde Uzlaştırmacı Eğitimi”  kursuna katılan ve kursu başarı ile tamamlayarak sınava girmeye hak kazananların yer aldığı listeye ulaşmak için tıklayınız.